nlc.hu
Sztárok

Nagyon izmos ifjabb Schobert Norbi

Izomkolosszus lett Rubint Réka nagyobbik fia – fotó

Arnold Schwarzenegger fiának is beillene.

Brutális felsőtestet villantott ifjabb Schobert Norbiszúrta ki a Blikk Rubint Réka közösségi oldalán. A fitneszlady és családja éppen az ausztriai Obertauernben síelnek a hosszú hétvégén, de a lesiklások után még bőven futja az energiájuk egy-egy edzőtermi edzésre is.

ifjabb Schobert Norbi

Nagyon komolyan veszi a testedzést az ifjabb Schobert Norbi – Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó

Rubint Réka Norbikával együtt edzett és a közös súlyzós edzés végén szelfiztek is egyet. Schobert Norbi jr. félmeztelenül feszített a képen, így a netezők megcsodálhatták kidolgozott felsőtestét.

Mutatjuk:

A fitneszlady követői csak úgy ájuldoztak Norbika izmai láttán. “Nagyon komolyan ki van pattintva”, “Ez a példamutatás eredménye”, “Norbika durván jól néz ki”, “Az a test! Le a kalappal!”, “Ha 15 évvel fiatalabb lehetnék…”, “Lassan fitneszmodell lehet Norbika” – olvasható az elismerő kommentek között.

Schobert Norbiék nagyobbik fia korábban súlyfelesleggel küzdött, ám 2 éve úgy döntött, hogy változtat az életmódján. Azóta rengeteget edz és odafigyel az étkezésére, az eredmény pedig magáért beszél!

Január elején a Seychelle-szigeteken villantotta meg kockás hasát az orvosnak készülő Norbika:

Olvass még az ifjabb Schobert Norbiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top