nlc.hu
Sztárok

Szabó Csilla vallomása

Joshi Bharat exfelesége: „Végre nem csak szolgának érzem magam”

Szabó Csillát 2019-ben hagyta el a népszerű tévés.

Joshi Bharat exfelesége ma már örül, hogy felbomlott a házassága. Egy 30 éves kapcsolat végére került pont. Csillának sikerült felállnia a padlóról, ami nem volt könnyű. Mint mondja, ma már sokkal jobban van, emellett belevetette magát a randizásba is. „Én ma már őszintén hálás vagyok Bharatnak, hogy elhagyott. A legjobb dolog, ami történhetett velem, hogy egyedül maradtam.”

Az asszony a Story magazinnak vallott az érzéseiről és arról, hogy mit jelent számára a boldog élet.

„Két éve még nem gondoltam, hogy a boldogság jelenthet mást, mint hogy háziasszonyként robotolok egész nap, a szeretteim kedvére téve. Akik, félreértés ne essék, sosem kérték tőlem ezt, inkább én gondoltam úgy, hogy ez a feladatom családanyaként életem végéig” – nyilatkozta Csilla, aki úgy gondolja, hogy már nem csak egy háziasszony szerepét kell betöltenie. „Végre nem csak szolgának érzem magam, hanem én lettem a saját életem főszereplője.”

Szabó Csilla

Szabó Csilla (Fotó: Schumy Csaba)

És a másik oldal?

Joshi Bharat tavaly beszélt arról, miért volt nehéz számára, hogy új életet kezdjen.

„Persze hatvanhét évesen elölről kezdeni egészen új helyzet. Szerintem éppen annyira könnyű, mint amennyire nehéz is. Ilyen helyzetben az a legfontosabb, hogy az ember őszinte legyen, és ne áltassa önmagát, ne fessen magának hamis jövőképet. Semmit sem sürgetek, egyszerűen csak várok, és élek majd mindennel, amit a sors nekem szán. Úgy érzem, hátravan még egy aktív szakasz az életemből! Mondjuk úgy, hogy most jön életem utolsó felvonása. (…) Tartozom még egy utazással, ami talán januárban lesz esedékes, amikor a testvérem unokájának az esküvője lesz. Meglehet, akkor járok majd utoljára a szülőföldemen. Ugyanis itt szeretném befejezni a földi pályafutásomat” – mesélte akkor a tévés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top