nlc.hu
Sztárok

Besenczi Árpád megsérült előadás közben

Újabb színházi baleset: Besenczi Árpád súlyosan megsérült Zalaegerszegen

Besenczi Árpádot – aki a színház igazgatója is – kórházba szállították, maradandó sérülést szenvedett, de még éjszaka hazaengedték.

Súlyosan megsérült Besenczi Árpád színművész a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház péntek esti előadása közben, a darabot félbeszakították – tájékoztatta a teátrum szombaton az MTI-t.

A tájékoztatás szerint az Indul a bakterház péntek esti előadása közben Besenczi Árpádnak – aki egyben a színház igazgatója – megsérült a keze, a darabot ezért félbe kellett szakítani.

A színművészt kórházba szállították, de még éjszaka hazaengedték, maradandó sérülése ellenére kielégítő az állapota.

Besenczi Zsongor (j) Bendegúz és Besenczi Árpád (j) a bakter szerepében az Indul a bakterház címû bohózat próbáján a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban 2023. október 11-én

Besenczi Zsongor (j) Bendegúz és Besenczi Árpád (j) a bakter szerepében az Indul a bakterház című bohózat próbáján a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban 2023. október 11-én (Fotó: 
MTI/Katona Tibor)

A színház közölte, hogy a darab szombati előadása elmarad. A pénteken félbeszakadt és a szombaton elmaradt előadást január 12-én és 13-án pótolják. Besenczi Árpád a tervek szerint keddtől ismét színpadra áll – jelezte a zalaegerszegi teátrum.

Mint arról korábban beszámoltunk, múlt pénteken súlyos baleset miatt félbeszakadt a Nemzeti Színház Rómeo és Júlia című előadása a második felvonás alatt. A darabban játszó két színész, Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia több méter magasról zuhant le. A mentők a két művészt a helyszínen szakszerű ellátásban részesítették, majd kórházba szállították. A balesetet követően Vidnyánszky Attila lemondott a teátrumban betöltött posztjáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top