nlc.hu
Sztárok

Besenczi Árpád balesete

Besenczi Árpád hétéves fia végignézte a balesetét, így van most

A színész végtagja végzetesen csonkolódott.

Mint arról beszámoltunk, Besenczi Árpád a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház péntek esti előadása közben sérült meg: a színésznek a jobb gyűrűsujja leszakadt, végül nem sikerült visszavarrni az ujjdarabot. A színész a fiával, Zsongorral szerepelt a színpadon, aki végignézte, amint az édesapja összeesik a fájdalomtól. Árpád párja, Nagy Kornélia a Blikknek elárulta, hogy a férje a körülményekhez képest jól van.

„A hétéves kisfiunk is játszik a darabban, ő a padlásról végignézte, amint az édesapja kezéből ömlik a vér és összeesik a fájdalomtól. Nagyon okos kisfiú, hatalmas lélekjelenléte volt, nem omlott össze, bár látta, hogy nagy a baj. Engem a férjem hívott, miközben úton voltam a másik három gyerekkel, és nagyon megijedtem, mert azt hittem, a fiammal van baj. Hiszen ha a férjem hív, vele nem lehet gond… Mondta, hogy félbeszakadt az előadás, de ne aggódjak, majd elmondta, mi történt, én pedig sokkot kaptam” – emlékezett vissza az asszony, aki hozzátette:

„Szombaton nagy fájdalmai voltak, valószínűleg elmúlt az adrenalin hatása. Ezt leszámítva jól viseli a történteket, bár most még sok mindenben segítségre szorul, tegnap például én vágtam össze az ételét neki” – mondta többek között Kornélia.

Besenczi Árpád

Besenczi Árpád (Fotó: Schumy Csaba)

Pár nappal ezelőtt a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia című előadásán történt baleset. A darabban játszó két színész – Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia – 4 méter magasról zuhant le.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top