nlc.hu
Sztárok
Schobert Lara és kedvese fotók

Nincs több titkolózás: romantikus fotókat osztott meg focista szerelmével Schobert Lara

Azt is elmondta, szerelem volt-e első látásra.

Nyár elején derült ki, hogy sok csalódás után Schobert Larára rátalált a szerelem. Rubint Réka és Schobert Norbi lánya egy nála 10 évvel idősebb, kazincbarcikai futballistával jött össze. Bár sokáig nem akarta felfedni kedvese kilétét, azt már az elején elmondta, ősszel szeretne kirepülni a családi fészekből és nagy eséllyel barátjával költözik majd össze. 

Schobert Lara

Fotó: TV2

Ugyan Rubint Réka már megmutatta Lara és ifj. Schobert Norbi választottját is, a lány mindeddig magának tartogatta a szerelmes pillanatokat. Most viszont Instagram-oldalára töltött fel több fotót is, melyeken barátjával egy étteremben láthatók, ahol egy forró csók is elcsattant. 

Nem volt szerelem első látásra, beletelt úgy 5-6 percbe” – írta a bejegyzésében Lara, amelyet ITT lehet megtekinteni. 

Mint korábban kiderült, a fiatalok októberben össze is költöztek, a fiú pedig még a házimunkából is kiveszi a részét. „Mindenben segít: ha éppen nincs kedvem vagy fáradt vagyok elmosogatni, ő nem könyörög azért, hogy csináljam meg, hanem ugyanúgy megcsinálja. De természetesen igyekszem minden házimunkát én csinálni, mert én úgy gondolom, ez egy nőnek a feladata.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top