nlc.hu
Sztárok

Schobert Lara véleménye

Schobert Lara szerint a házimunka egy nő feladata

A sztárcsemete a párjával most abban a városban él, ahol Rubint Réka született.

Schobert Norbert és Rubint Réka lányára pár hónappal ezelőtt újra rátalált a szerelem: egy NB II-es focicsapat játékosa rabolta el a szívét. A pár már össze is költözött, most Kazincbarcikán élnek, ahol Lara édesanyja is született. 

„Nagyon durva volt, mikor összejöttem a párommal, és mondta, hogy Kazincbarcikán focizik, hogy oda kellene menni. Én meg néztem: anya, visszamegyek a gyökerekhez” – mesélt a Mokka pénteki adásában Schobert Lara, aki azt is elárulta, hogyan telnek a napjaik.

Mindenben segít: ha éppen nincs kedvem vagy fáradt vagyok elmosogatni, ő nem könyörög azért, hogy csináljam meg, hanem ugyanúgy megcsinálja. De természetesen igyekszem minden házimunkát én csinálni, mert én úgy gondolom, ez egy nőnek a feladata.

Rubint Réka is nyilatkozott lánya kapcsolatáról. Mint elmondta, nagy biztonságot ad számára, hogy gyermeke barátja egy rendkívül megbízható fiatalember.

„Nemcsak nagyon szereti a lányunkat, de vigyáz is rá. Nagyon-nagyon örülök, hogy Larát boldognak látom, és nyilván így könnyebb engedni is azon a köteléken, ami köztünk van” – tette hozzá. 

Schobert Lara

Schobert Lara (Fotó: TV2)

A költözésen kívül egyébként más izgalmak is történtek Schobert Lara életében: mint mi is megírtuk, hamarosan megjelenik a dala, amit Nyári Kálmánnal közreműködve készített. 

„Igazából sokszor próbálkoztam az énekléssel, szerepeltem is ilyen műsorokban. Nem tudom, mi sülhet ki az éneklésből. Imádok edzést tartani, mindenképp szeretném csinálni, de ha jönne még bármilyen felkérés, én nyitott vagyok az éneklés felé” – nyilatkozta a fiatal tehetség korábban. 

2003-tól napjainkig – Így lett felnőtt nő Schobert Lara

Schobert Norbert és Schobert Lara, Rubint Réka
Megnézem
Összes kép (6)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top