TV-sztárok

Wow, elképesztő hangja van Rubint Réka lányának!

Rubint Réka lánya egy zanzibári estén mutatta meg csodás hangját, nagy tömeg előtt énekelt. Lara korábban énekversenyen is indult – most már tuti befutó lenne!

Rubint Réka lánya már igazi nagylány, aki korábban kijelentette, nem akar híres lenni. Schobert Lara egyébként az egyik legnagyobb rajongótáborral rendelkező Musical.ly felhasználó a világon. Nem véletlen, hogy a többi közösségi oldalát is rengetegen követik. Bár Lara ebben a formában nem szokott énekelni, csodás hangját már többször is hallhattuk. Legutóbb a napokban, ugyanis Rubint Réka zanzibári alakreform táborában nagy közönség előtt lépett színpadra. 

❤️😍❤️😍❤️ #evening #zanzibar #mydaughter

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

Ez azonban nem az egyetlen videó, több felvétel is bizonyítja, mennyire jó énekesnő lett Larából. 

Annyira SZERETEM❤️ #mydaughter #loveher #forever

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

Schobert Lara egyébként korábban indult egy fiataloknak szóló tehetségkutatón, de ott nem jutott az élő show-ba, holott elismerték, hogy csodaszép hangja van, de azt is megmondták neki, hogy kell még egy kis idő, hogy kiforrjon. Nos, szerintünk ez megtörtént. Te mit gondolsz? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top