nlc.hu
Sztárok

Schobert Lara énekel

Hallgasd meg, hogyan énekel Schobert Lara, aki hamarosan új dallal jelentkezik

Rubint Réka büszkén osztotta meg a lányáról készült felvételt.

Négy évvel ezelőtt Schobert Lara feltűnt az Álarcos Énekesben. Akkor a fiatal lány azt nyilatkozta, hogy azért volt könnyebb számára maszkban megmutatni a tudását, mert kevés önbizalma volt. Bár gyerekkora óta érdekelte az éneklés, csak felnőtt nőként vágott bele a tanulásba. Larát sokan tehetségesnek látták, melynek meg is lett az eredménye: hamarosan megjelenik egy dala Nyári Kálmánnal közreműködve. A 20 éves sztárcsemete édesanyja, Rubint Réka egy videót is közzétett a szerzeményről, kattints ide és hallgasd meg!

Schobert Lara

Schobert Lara (Fotó: TV2)

„Szívből gratulálok, Kicsi Kincsem!!! Nagyon szeretünk és nagyon büszkék vagyunk Rád!” – írta a poszthoz az édesanya.

Voltak önértékelési problémái 

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya korábban bevallotta, hogy hosszú éveken keresztül csak túlméretezett ruhákat hordott, mert el akart bújni. Az nlc azon kérdésére, miszerint változott-e ez a látásmód, tavaly márciusban ezt válaszolta:

„Változó. Egyszer imádom, egyszer utálom magam. Ezt picit betudom a Mérleg csillagjegyemnek is. Évekig testképzavarom volt, teljesen másnak láttam magam, mint amilyen voltam. Hiába mondta a családom, vagy a barátaim, hogy csinos vagyok, nem hittem nekik. Most már képben vagyok az értékeimmel és meg vagyok elégedve magammal, de hosszú út vezetett idáig” – nyilatkozta a fiatal lány, akiknek 10 évvel idősebb párja van

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top