nlc.hu
Sztárok

Adom a napom 2. évad

Geszti Péter Szinetár Dóráról: „Saját jogán nyerte el a közönség szeretetét”

Az Adom a napom mai sztárja sokat küzdött azért, hogy elérjen a csúcsra.

Szinetár Dóra édesapja Szinetár Miklós rendező, édesanyja Hámori Ildikó színésznő. Gyermekkorában énekelni és táncolni is tanult, hamar feltűnt a magyar színházak színpadain. Tizenhárom évesen lett ismert Dóra című első albumával. Karrierje a mai napig töretlen, mindennapjait elkerülik a botrányos címlapok. De hogyan sikerült neki mindez? Erre keresik a választ az Adom a napom mai adásában. 

„Mai vendégemet gyerekkora óta ismeri a fél ország, művészszülők gyereksztár sarjának lenni azonban közel sem lehetett olyan könnyű élet, mint sokan gondolnák. A magasra tett mércét aztán ő bőven megugrotta, és saját jogán nyerte el a közönség szeretetét. Azonban, miután kipróbálta, hogy milyen a rajongás tárgyának lenni, úgy döntött, hogy kilép a naíva szerepből, megmutatja karcosabb oldalát, és vállalja véleményét akkor is, ha az nem teszi népszerűvé mindenhol. Engem mindig érdekelt a véleménye, és persze a napja is. Ezért megkértem, hogy mutassa meg, hogy él egy háromgyermekes anya, egy színésznő, egy énekesnő, egy véleményvezér” – mondta az nlc-nek Geszti Péter. 

Szinetár Dóra

Szinetár Dóra

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Szinetár Dóra, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top