nlc.hu
Sztárok

Szinetár Dóra családja

Szinetár Dórának nehéz döntést kell hoznia a kisfiával kapcsolatban

Mikor mehet a gyermek iskolába?

Nemrég már hatodik születésnapját ünnepelte Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kisfia, Benji. A színésznő az Adom a napom ma reggeli részében arról beszélt, hogy lassan döntést kell hozniuk arról, hogy Benji menjen-e jövőre iskolába, ami igen nehéz, hiszen nem tudni, hogy szeptemberre mennyit fog fejlődni a gyerek. 

„Jövőre elméletileg iskolába kellene mennie Benjinek. Ha még óvodában szeretném tartani, akkor kérni kell évhalasztást, mert eddig a szülő döntött arról, meddig lehet óvodás, de most már csak úgy lehet, ha kérjük. Ezért most megyünk ilyen iskolaérettségi felmérésekre, meg nézegetünk iskolákat. Nem tudom még, mi lenne jó. Arról próbáljuk megfejteni, hogy egy év múlva hol fog tartani ez a kicsi gyerek. A fene tudja. Január közepén az ember hoz egy döntést és azon már nem lehet változtatni” – nyilatkozta az autójában a sztár. 

Szinetár Dóra

Szinetár Dóra (Fotó: Olajos Piroska)

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Szinetár Dóra, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top