nlc.hu
Sztárok

Szász Júlia gyógyulása

Nemzeti Színház: hírt adott az állapotáról Szász Júlia

A színésznő november elején szenvedett súlyos balesetet.

Mint arról mi is írtunk, november 11-én súlyos baleset miatt félbeszakadt a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia című előadása a második felvonás alatt. A darabban játszó két színész, Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia több méter magasról zuhant le. A mentők a két művészt a helyszínen szakszerű ellátásban részesítették, majd kórházba szállították. November 15-én a Nemzeti Színház a Facebook-oldalán osztotta meg a hírt, miszerint a színésznő elhagyhatta a kórházat. Az állapotáról azóta kevés hír látott napvilágot, most viszont ő maga osztott meg egy kis információt a közösségi oldalán.

Szász Júlia

Szász Júlia (Fotó: Sajtóklub RTL)

„Round 2 Fight” – írta Szász Júlia a 24 óráig elérhető Instagram-történetében. A fotó a csuklójáról készült, melyen egy kórházi karszalag látható. Az írás magyarul azt jelenti, hogy a küzdelem 2. fordulója. Kattints ide a képért! 

A Blikknek egy informátor elárulta, hogy a színésznő állítólag nincs túl jó állapotban:

„Juli lelkileg meglehetősen rossz állapotban van. A volt osztálytársai, a kollégái összefogtak, próbálják felvidítani, vidám, támogató üzeneteket küldenek neki, de egyelőre nagyon levert.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top