nlc.hu
Sztárok
Nemzeti Színház baleset

Nemzeti Színház: Horváth Lajos Ottó lelkiismeret-furdalással küzd

A színészt rettentően megviselték a történtek.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a Nemzeti Színházban november 10-én súlyos baleset történt: a színház Rómeó és Júlia című előadásán két színész, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó a mélybe zuhantak a díszlet több méter magasan lévő, felső emeletéről. A történtek után mindkét művész kórházba került. Bár még nem derült ki, pontosan miért is végződött ilyen sajnálatos módon az előadás, a Blikk szerint Horváth Lajos Ottó magát hibáztatja.

„A jelenet szerint Ottónak – a karjában Júliával – ki kellett volna lépnie a színre a magaslaton, ám valamiért nem jobbra, hanem balra indult el, és azon az oldalon nem volt korlát, ezért történt a szörnyű baleset” – árulta el a lapnak a bennfentes, majd hozzátette, hogy a drámai csendet végül a színésznő kiáltásai törték meg.

„Júlia üvöltött a fájdalomtól, míg Ottó szinte sokkos állapotban azt ismételgette, hogy »nem tudtam megmenteni, nem tudtam megmenteni!«. A színészt azóta is marcangolja a lelkiismeret-furdalás, magát okolja, hogy Szász Júlia ilyen súlyos sérüléseket szenvedett, nagyon rossz lelkiállapotban van” – tudták meg a kollégától.

Horváth Lajos Ottó

Horváth Lajos Ottó (Fotó: Rozmanitz Gábor)

Szász Júlia állítólag egy jó ideig nem is szeretne visszatérni a Nemzeti Színház színpadára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top