nlc.hu
Sztárok
Az Éden Hotel első kieső párosa

Éden Hotel: ez a páros esett ki elsőként

Csalódást és megdöbbentő fordulatot hozott az első párválasztó ceremónia.

Két embernek kellett elhagynia a luxushotelt az Éden Hotel első párválasztó ceremóniája után. A stratégiai reality sorsfordító estéjén a fiúk beálltak a választottjaik mögé, egy páros számára azonban hirtelen véget ért a játék.

Éden Hotel,

6 páros nem maradhatott versenyben, egynek távoznia kellett az Éden Hotelből – Fotó: Sajtóklub

Mivel a többség a Dívák című dokumentumfilmben is szereplő Szani és Viktor kettősét szavazta meg a legösszeillőbb párosnak, így nekik kellett eldönteniük, kik hagyják el este a luxushotelt. Összedugták a fejüket, hogy meghozzák a döntésüket, ami ilyen rövid idő után sem volt könnyű számukra.

Szaniék csupán három páros közül választhattak, mivel két kettős védett volt. Úgy döntöttek, hogy Csabi és Kyra távozzon az Éden Hotelből.

Éden Hotel,

Kyra és Csabi, az Éden Hotel első kieső párosa – Fotó: Sajtóklub

„Nagyon csalódott vagyok” – reagált a kiesésre Kyra, akinek a barátnője, Miri elsírta magát, hogy éppen a barátnőjének kell távoznia elsőként.

A Paradise Hotel amerikai formátum alapján készült, Éden Hotel című műsor amúgy 8 év után tért vissza a képernyőre. A stratégiai reality versenyzői 20 millió forintos nyereményért szálltak harcba, és a szabályok értelmében az a szereplők feladata, hogy mielőbb párt találjanak maguknak. Ha ez nem sikerül, távozniuk kell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top