nlc.hu
Sztárok

Szegedi Fecsó a Brasch Bence elleni mérkőzésről

Sztárbox: Szegedi Fecsó a biztonság kedvéért elárulta a párjának, hol tartja a széf kulcsát

Jó ellenfélnek tartja Brasch Bencét.

Szegedi Fecsó arra jött rá az első Sztárbox-meccse alatt, hogy jól tud összpontosítani stresszhelyzetben, amire szüksége is volt Curtis ellen. A középdöntőben Brasch Bence lesz az ellenfele. A második meccsén Fecsó szeretne felszabadultabban bokszolni, kemény bunyót akar rágörcsölés nélkül. Brasch Bencét jó ellenfélnek tartja, mert technikás és rengeteg munkát fektet a felkészülésbe. Minderről az rtl.hu-nak beszélt.

Szegedi Fecsó

Szegedi Fecsó miután kiütötte Curtist – Fotó: Sajtóklub

Én egy bokszra jobban hasonlító mérkőzésre számítok, és nem egy ilyen kergetőzésre, mint ami Curtisszel volt. (…) Fél év alatt kőkeményen edzettem, remélem, hogy ez ki fog belőlem jönni” – mondta Fecsó, aki szerint a számok nem mellette szólnak, hiszen Bence 10 évvel fiatalabb és 10 kilóval masszívabb nála, valamint régebb óta bokszol. 

A statisztikát nézve nem áll túl jól a szénám” – jelentette ki Fecsó, aki abban bízik, hogy a vehemenciája majd segíti Bence ellen.

Párja, Bea azonban cseppet sem aggódik érte, bízik benne. Fecsó mindenesetre mindenre felkészült: a biztonság kedvéért elárulta a menyasszonyának, hol tartja a széf kulcsát.

Amúgy a Sztárbox versenyzőinek állítólag havi 2 millió forint üti a markukat a felkészülés során, míg az élő adásokért, azon belül a négyszer kétperces fordulókért 5, illetve 10 millió forint. Ez attól függ, hogy megnyerték, vagy elveszítették a meccset. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top