nlc.hu
Sztárok

Adom a napom 2. évad

Geszti Péter Gianni Annoniról: „Vajon férjmodell-e a modellférj?”

Az Adom a napom mai sztárja ritkán enged betekintést a magánéletbe.

Gianni Annoni sikeres üzletember, férj, családapa. Rögös út vezetett odáig, hogy a feleségével szülővé válhassanak: első fiuk, Gianfranco Máté 2020 augusztusában született, a baba a tizedik lombik alkalmával fogant meg. 2022 őszén jelentették be, hogy Zita ismét várandós: Gregorio Ádám idén márciusban jött világra. Az olasz étteremtulajdonos az Adom a napom mai adásában megmutatja, hogy számukra az élet ugyan nehéz feladatokkal teli, mégis tele van örömmel és sok nevetéssel. 

„Mai vendégemet jókedélyű élet- és ételművészként ismerte meg az ország. De hát mi mást is gondolhatnánk egy a médiában mindig mosolygó olaszról? Korábban sűrűn feltűnt a képernyőn, gyakran kacsintott ránk a magazinok hasábjairól is, de mostanában mintha visszahúzódóbb lenne. Engem talán épp ezért érdekel pont ma. Vajon férjmodell-e a modellférj? Dolce-e az a víta? És mit gondol választott hazájának mindennapjairól egy világlátott olasz? Elkértem a napját, aztán még egy órát az életéből, ő csak annyit mondott: Naturalmente” – mondta az nlc-nek Geszti Péter, aki már nagyon várja az esti beszélgetést is a hétfői vendégével.

Debreczeni Zita és férje Gianni Annoni

Debreczeni Zita és férje, Gianni Annoni. (Fotó: Schumy Csaba)

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Gianni Annoni, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top