nlc.hu
Sztárok
Ezt válaszolta Kulcsár Edina

Kulcsár Edina válasza arra, hogy felelőtlen szülőnek tartják: „Mindenkinek más a normális”

Szerinte senki sem tudja, mennyi fájdalommal és lemondással jár, hogy valaki eljusson oda, ahova akar.

Kulcsár Edina mind ez idáig hatalmas rajongótáborral rendelkezett. Ám jó pár hete bejelentette, mivel nem tudja folyamatosan szűrni a rosszindulatú kommenteket, szeretne létrehozni egy zártabb közösséget. Éppen ezért úgy döntött, Instagram-oldalán elindítják saját valóságshow-jukat férjével, Varga Márkkal

Kulcsár Edina

Fotó: Trenka Attila

A követők már azon felháborodtak, hogy az egykori szépségkirálynő és G.w.M. mindennapjaiba csak akkor kapnak betekintést, ha havonta 2000 forintot, később pedig akár 5000 forintot is fizetnek a házaspárnak. Az, ami az azóta adásba kerülő epizódokban történt, már csak hab volt a tortán. Edina az első epizódban elárulta, férje depresszió miatt kórházba került, majd hetekig arról szólt minden, ez mennyire megviselte az anyukát. Ezt követően a legtöbben azon akadtak ki, amikor a kórházból kijőve, a rapper éjjel kettőkor verte fel a családot, köztük hat hónapos kislányát is, hogy ő azonnal Németországba akar utazni. Ez még mindig nem volt elég, a zárt csatornából kiszivárgott egy felvétel, melyen jól látszik, a rapper egy asztalnál dohányzik a pár hónapos Amarával. A közösségi oldalakon az emberek gyorsan ítéletet mondtak, miszerint Edináék nagyon felelőtlen szülők. 

Valószínűleg, erre a támadáshullámra reagált a háromgyermekes édesanya legutóbbi Instagram-posztjában. 

„Mindenkinek más a normális, éppen ezért nem létezik a normális, ahogyan a tökéletes sem. Ami nekem az, abban mások úgyis találnak valami hibát. Lehet, hogy én is találnék másokban, ha keresnék… De nem keresek, mert én a saját életemet élem, nem pedig másokét – kezdte a posztját Edina. – Senki nem tudhatja, mennyi lemondással és munkával járt, hogy eljuss odáig, ahol ma tartasz. A fájdalmat és a magadban vívott harcok utáni boldogságot is te éled át egyedül, nem pedig más. Nem ismernek, neked viszont tudnod kell, hogy hemzseg a világ az olyan emberektől, akikben folyamatosan az dolgozik, hogy mások életében keressék a hibát. Igaz, hogy jogukban áll.. de neked is jogodban áll teljesen figyelmen kívül hagyni őket. Hadd foglalkozzanak csak veled, ha magukat nem tartják annyira, hogy az idejüket magukra fordítsák!”

A kommentelők nem hagyták annyiban, szerintük, a rapper felesége nem biztos, hogy jól látja a dolgokat. 

„De miért akarna neked mindenki rosszat? Amit képviselsz, az max. toxikus pozitivitás. Közszemlére teszed az életed, nyilván véleményezni fogják az emberek gonoszságtól és saját élethelyzetüktől függetlenül. Szerinted tényleg mindenkinek szarabb az élete a tiédnél, aki nem tapsol annak, amit LÁT?! Vagy inkább csak fájdalmas az igazság, amit próbálsz elnyomni magadban, mert ciki bevallani, amit az emberek tisztán látnak. Persze opció az is, hogy többet gondoltak rólad, mint ahova most süllyedtél… mindenesetre kitartás!”

„Ezzel csak az a baj, hogy aki abszolút nem engedi be mások véleményét akár egy szűrőn keresztül sem, az elveszi magától a fejlődés lehetőségének esélyét is. A csak pozitív vélemények gátjai a fejlődésnek és megakadályozzák azt is, hogy az ember önreflexiót gyakoroljon néha.

Kulcsár Edina bejegyzését ITT tudod megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top