nlc.hu
Sztárok

G.w.M. legutóbbi fellépéséről

G.w.M. reagált arra, hogy legutóbbi koncertjén csupán pár tucat ember volt kíváncsi rá

Állítja, több ezren szoktak lenni a fellépésein.

Kulcsár Edina és Varga Márk valóságshow-jának, a Vargáéknak köszönhetően pár hete kiderült, a rapper komoly depresszióval küzd, ami miatt még kórházba is került, ugyanis fizikai tünetei lettek a mentális állapotának. 

G.w.M.

Fotó: Birton Szabolcs

Bár G.w.M. azóta állítja, egyre jobban van, felesége elárulta, orvosi utasításra nem koncertezhet pár hónapig. „Orvosi utasításra Márk nem léphet fel, valószínűleg idén már egyáltalán nem. A lelki problémák ugyanis oda vezettek, hogy a bal fülében levő egyensúlyközpont felmondta a szolgálatot. Már stúdiózás közben is beszédül, úgyhogy gyógyszeres kezelést kap. Reménykedünk benne, hogy mihamarabb kilábal ebből, és rendbe jön.”

Mindezek ellenére G.w.M. úgy döntött, mégis színpadra áll és decemberben végig koncertezni fog. Meg is történt az első fellépése hétvégén Gyomaendrődön, amiről szélsebesen terjedt egy felvétel a közösségi oldalakon, amin jól látszik, alig pár tucat ember volt kíváncsi a rapper dalaira. 

G.w.M. koncert Gyomaendrődön

G.w.M. koncert Gyomaendrődön
(Fotó: Facebbok)

„Mindig is lenyomtam a bulikat 10 embernek, és több ezernek is. Amelyik előadó otthagyja a hallgatóit, létszámtól függetlenül, az számomra nem igazi előadó. Ez a bulim elmaradt volna már (aminek híre is ment), az egészségügyi helyzetem miatt, csak saját felelősségre mentem el az utolsó pillanatban. Ennek köszönhető az a híres koncert… Nyugodjon le mindenki, továbbra is létszámstopos a brigád”  írta 24 óráig elérhető Instagram-történetében a rapper. Mint mondja, továbbra sem érzi magát teljesen jól, de ez nem befolyásolja, decemberben minden meghirdetett helyszínen ott lesz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top