nlc.hu
Sztárok

Molnár Anikó vallomása

Molnár Anikót halálosan megfenyegették

Az egykori valóságshow-hős a történtek ellenére nem fél.

Molnár Anikó rémisztő bejegyzést tett közzé az Instagram-oldalán: egy követője ijesztő dolgokat írogat neki. A celeb a Ripostnak elmondta, hogy ez a felhasználó nem először kereste meg, ám nem fél a névtelen illetőtől. Anikó egyszerűen nem érti, miért kell állandóan üzenetben zaklatni őt.

„Már négy-öt támadó levelet kaptam ettől az embertől, nem is értem, hogy mit akar, teljesen össze-vissza ír, mindenféle légből kapott állításokat” – árulta el többek között Anikó, majd arról mesélt, hogy korábban az édesanyját is megtalálták már a zaklatói, még a Való Világ műsor idején is.

„A levélben az állt, hogy a feladó eladta a lakását azért, hogy minél több szavazatot tudjon küldeni rám, hogy győzhessek a műsorban. Ha végül nyerek, akkor pedig nekem ezért hozzá kell mennem hálából feleségül, és ha anyukám nem győz meg róla, amikor kimegyek a villából, akkor megöl bennünket. Mindenki tudja a történet végét, végül nem nyertem meg a fődíjat. Édesanyám bár csalódott volt miatta, egyben egy hatalmas kő is leesett a szívéről” – tette hozzá

Molnár Anikó

Molnár Anikó (Fotó: Birton Szabolcs)

Az egykori valóságshow-hős egyébként még tavasszal döntött úgy, hogy ő is OnlyFans-modell lesz. Ugyan sokan úgy gondolták, hogy ebből biztosan nem fog megélni, nem egyszer elmondta, hogy elég jól keres erotikus felvételeivel. 

„Az lenne az ideális, ha olyan párom lenne, akivel ezt együtt tudnánk csinálni hosszú távon. Soha nem voltam anyatípus, nem kell elszámolnom majd a gyerekemnek semmivel. Nyilván, ha máshogy alakítottam volna az életem, és feleség és családanya lennék, vagy még az akarnék lenni, nem vágtam volna bele. De így belátható időn belül nem tervezem, hogy abbahagyom.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top