nlc.hu
Sztárok

Szervét Tibor és Stefanovics Angéla esküvője

Feleségül vette Szervét Tibor a 21 évvel fiatalabb párját, Stefanovics Angélát

Titkos esküvőn keltek egybe.

Teljes titokban, nélkülözve minden felhajtást hivatalosan is összekötötte az életét Szervét Tibor és Stefanovics Angéla – értesült a Blikk.

Szervét Tibor és Stefanovics Angéla (Fotó: Profimedia)

Stefanovics Angéla és Szervét Tibor a Nyugati nyaralás című magyar vígjáték díszbemutatóján 2022 szeptemberében – Fotó: Profimedia 

A Valami Amerika-filmek 65 éves színésze és a reklámfilmekben is feltűnt, tavaly a L’art pour l’art Társulathoz csatlakozó, 44 éves színművész kedvese 3 éve alkotnak egy párt. Azt sem verték nagydobra, hogy Szervét megkérte Angéla kezét, amire a napokban a Szavakon túl című YouTube-műsorban derült fény.

A bulvárlap azonban megtudta, nem csak lánykérés volt: az eljegyzést egy szűk körű, bensőséges esküvő is követte, ami a kollégák közül sokakat meglepett. „Angéla és Tibor nagyon zárkózottak, ha a párkapcsolatukról van szó, ezért mi is csak utólag szereztünk tudomást az esküvőről” – nyilatkozta egyikük.

Stefanovics Angéla egyébként azt is megemlítette a Kadarkai Endrének adott interjúban, hogy azért nem verik nagy dobra a szerelmi életüket, mivel a párja szeretné azt megóvni, ő pedig tiszteletben tartja a kérését.

A két színművész amúgy a karantén alatt jött össze. Szervét Tibor akkor azzal hívta fel Stefanovics Angélát, hogy vajon él-e még a régi száma. Mivel sok volt a közös érdeklődési pont – Szervétet szintén érdekli a jóga, a meseterápia és a coaching –, beszélgetni kezdtek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top