nlc.hu
Sztárok

Stefanovics Angéla akkor és most

Már rég nem Emese: Stefanovics Angéla akkor és most

Stefanovics Angélát Emeseként ismerte meg az ország, a napokban azonban egy új szerepbe került: Szervét Tibor felesége lett.
stefanovics angéla

2007-ben a Budapest Bank marketingesei feltalálták a spanyolviaszt – amihez mondjuk szükség volt a naiv tekintetű Stefanovics Angélára mint az újonnan elindított reklámhullám főszereplőjére. Igen, a „Köszönjük, Emese”-ként elhíresült reklámokra gondolunk, ahol az akkor már színházi berkekben jól ismert Angéla formálta meg Emesét. A reklám akkorát ment, hogy Emese Fan Clubokat hoztak létre, és még anno az iWiW-en (igen, ez ilyen régen volt) is levadászták Angéla profilját.

Azóta már több mint másfél évtized is eltelt, Angéla pedig az elmúlt években halmozta az emlékezetes karaktereket. Megteremtette például az álinfluenszer, Anzselika Habpatron személyiségét is, akinek a YouTube-csatornáját 2019-ben indította útjára. Mostanában pedig a Hegesztő szerepében láthatod a Marsra magyar! című sorozatban, illetve csatlakozott a L’art pour l’art Társulathoz is. Az, hogy a Jászai Mari-díjas színésznő mindenhol brillírozik, valójában senkit nem lep meg. Annyira biztosan nem, mint az, mikor 2020-ban bejelentette, hogy összejött Szervét Tiborral.

„Tibi mondta, hogy ha a szakmában lenne egy 100-as lista, akkor mi biztosan az első négyben benne lennénk, akikre azt mondják, hogy tuti, hogy nem jönnek össze”mesélte akkor Angéla. Aki azt is megosztotta, hogy nem a pandémia alatt találkoztak először. „Játszottunk együtt tizenvalahány éve, szerelmeseket alakítottunk. Akkor nem nagyon kedveltük egymást.” Angéla és Tibor azóta összeházasodtak, és már házaspárként fogják ünnepelni Angéla 44. születésnapját, ami – ahogy azt még anno az nlc-nek elárulta – a tévhitekkel ellentétben nem szilveszterkor, hanem december 2-án van.

stefanovics angéla
Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top