nlc.hu
Sztárok
Műtétre volt szüksége Szandinak

Meg kellett műteni Szandit: „Ilyen fájdalmat még nem éreztem”

Régóta halasztotta ezt a beavatkozást.

Szandi legtöbbször azzal szerepel az újságok hasábjain, hogy 47 évesen is olyan bomba formában van, amit sokan csak irigykedve néznek. Az énekesnő viszont nem titkolja, az ő élete sem tökéletes.

Szandi

Fotó: Instagram

Ez is érdekelhet Szandi Megnézem

Nem olyan régen egy traumatikus emléket idézett fel 20 évvel ezelőttről, melynek maradandó félelmeit most sikerült legyőznie. Mint kiderült, az énekesnő korábban rendszeresen lovagolt, egészen addig, míg egyszer súlyos agyi sérülést szenvedett egy baleset következtében és három napig kómában volt. Azóta képtelen volt lóra ülni. „Nem emlékszem a balesetre, hogy konkrétan hogyan történt, de állítólag átestem a ló feje felett a földre. A vállam csapódott először a földhöz és csak utána a fejem, utána három napig voltam kómában” – mesélte a szörnyű balesetről az énekesnő, aki egy új klipje miatt legyőzte félelmét, és ismét nyeregbe pattant. 

Mint kiderült, nem ez volt az egyetlen, amit egészen mostanáig halogatott az életében. 

 „Évek óta húztam, halasztottam, ez egy lábfejkorrekciós műtét volt. Fájt, meg már minden bajom volt vele – mesélte a részleteket a #Bochkorban az énekesnő, amit a story.hu szemlézett. – Lábfejdeformitási problémáim voltak, nem tudtam akármilyen cipőt a lábamra venni. És nem, nem a magas sarkútól alakult ez ki. Már kislány koromban lehetett látni, hogy előbb-utóbb ezzel problémám lesz.

Hozzátette, bár most már teljesen jól van, az operáció utáni időszak maga volt a pokol. „Fantasztikus most már, de az első napok… Úristen! Én ilyen fájdalmat még nem éreztem! Gyönyörű szép lett egyébként, olyan pöpec lábfejem van, hogy senkinek nincs ilyen szép.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top