nlc.hu
Sztárok

Hunyadi Donatella elárulta, mi a férfiideálja

Hunyadi Donatella elárulta, mi a férfiideálja

Hunyadi Donatella Hajdú Péter, Frizbi című műsorának vendége volt.

Hajdú Péter többek között arról kérdezte Hunyadi Donatellát, hogy milyen típusú férfiak jönnek be neki. Kiszel Tünde lánya azt mondta, neki mindegy, az illető hogy néz ki.

“Lehet, sokan nem fogják elhinni, de nekem mindig sokkal fontosabb volt a belső, mint a külső. Fontos-e, hogy izmos legyen? Egyáltalán nem, sőt! Nem akarok általánosítani, de nekem az izomagyúak nem nagyon jöttek be sosem” – mondta a Dancing with the Stars egykori táncosa. Az is kiderült, Hunyadinak jelenleg van párja, de szeretné megóvni a nyilvánosságtól, így nem beszél róla.

Hunyadi Donatella férfiideálja

(Fotó: Trenka Attila/fotocentral)

Donatella édesapjáról is beszélt: 7-8 évesen találkozott először édesapjával a bíróság folyosóján, amikor elindult a pereskedés, mivel a férfi nem volt hajlandó vállalni az apaságot. Ezt követően 18 éves korában kereste meg őt az édesapja, mondván, most már nagykorú és az édesanyja nélkül tud vele kommunikálni. „Azóta minden héten beszélünk, de nem alakult ki az a viszony, amit ő szeretett volna, és nem is fog soha. Olyan nekem, mint egy kedves ismerős” – árulta el Donatella, aki már diplomás énekesnő.

Évek óta építi modellkarrierjét, emellett pedig a tanulást sem hanyagolta el, idén júniusban diplomázott a Zeneakadémia ének szakán.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top