nlc.hu
Sztárok

Gelencsér Timi megtisztelő feladatot kapott

Gelencsér Timiéknél ez a karácsonyi hagyomány gyermekkora óta

Idén először állítják fel A Tradíciók Karácsonyfáját Balatonfüreden, az Anna Grand Hotel előtti téren. A karácsonyfával a szálloda többévszázados története előtt tisztelegnek, egyúttal egy olyan hagyományt is szeretnének teremteni, amely az Anna-bálhoz hasonlóan a város ikonikus jelképévé válhat. A fát december 10-én bárki együtt díszítheti a szervezőkkel és Gelencsér Timivel.

A 2023-ban megújult ANNA GRAND varázslatos világában a múlt találkozik a jelennel és minden pillanat az időtlen luxusról tanúskodik. Több mint két évszázados története során számos irodalmi ikon, közéleti szereplő és híresség fordult már meg a hotel falai között, járt itt Vörösmarty Mihály, Jászai Mari és Kossuth Lajos is. A szálloda csapata most az Anna-bálhoz hasonló, közösségteremtő erővel bíró hagyomány életre hívása mellett döntött: a balatonfüredi lakosok és a városba látogató vendégek bevonásával felállítják A Tradíciók Karácsonyfáját. A díszítésben Gelencsér Timi is segédkezik majd.

Gelencsér Tímea

Gelencsér Tímea
(Fotó: Redlemon)

Karácsony előtt az egész családunk nagy rohanásban van, így az évek folyamán minden feladatnak lett egy felelőse. A karácsonyfadíszítés lehetősége az enyém, de ha esetleg a többiek is kiveszük belőle a részüket, az biztos, hogy én helyezem fel a csúcsdíszt. Ez gyerekkorunk óta így van” – avat be a családi szokásokba Gelencsér Timi.

A Tradíciók Karácsonyfájának feldíszítésében Timi is segédkezik, aki az otthona dekorálását már november elején elkezdte. „Amint lehetett, feltettem az első dekorációs elemeket, azóta pedig szép lassan haladok. Nagyon szeretem ezt az időszakot, és imádok a szépen feldíszített lakásban gyönyörködni.

A december 10-i közös díszítésen 10 órától kakaóval és forralt borral várják azokat, akik Gelencsér Timivel közösen szeretnék díszíteni A Tradíciók Karácsonyfáját az ANNA GRAND előtti téren. Sőt, a legkisebbekre egy izgalmas meglepetéselőadás is vár majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top