nlc.hu
Sztárok

Sztárbox

Kiderült, melyik híresség bujkált a Kék Majom jelmezben a Sztárbox alatt

15 év kihagyás után bújt bele újra a maskarába.
Kék Majom

Nagy titkolózás előzte meg a vasárnapi Sztárbox nyitányát, amely az RTL+-on látható Valami Amerika sorozat színészeinek – Földes Eszter, Ember Márk és Brasch Bence – előadásával rajtolt el. Még előttük is titok volt, hogy a Kék Majom jelmezébe ezúttal Hujber Ferenc, a filmtrilógia egyik főszereplője bújt.

„Jajj, de jó, istenem!…A második részben akkor volt rajtam, amikor Tompos Kátya t***nrúgott. Nagyon-nagyon szerettem ezt a jelmezt, iszonyú meleg van benne, mocskosul. Tényleg el lehet ájulni. Ez vagyok én. Igazából, ha valaha engem eltemetnek, az lesz a sírkövemen, hogy elment a Kék Majom” – mondta a Fókusznak Hujber Ferenc, akinek személyét Nagy Ervin egy szempillantás alatt leleplezte.

„Rögtön tudtam, hogy ő az, aki a majomjelmez alatt van. Megfogtam a combját. Ő erőemelő volt gyerekkorában. Ilyen kemény combú csávó csak ő lehetett” – árulta el a helyszínen szurkoló Nagy Ervin, akinek tippje mindenki számára beigazolódott, amikor a Kék Majomról lekerült a jelmez. 

Íme a leleplezés pillanatai 

Hujber Ferenc több mint öt év után visszaköltözött Magyarországra, hogy új életet kezdjen, és ezzel 49 évesen lezárja az elmúlt évek zűrös ügyeit is. A kétezres évek elején az ország a Kék Majomként ismerte meg a Valami Amerika mozifilmben, majd a generációjának egyik legkeresettebb színésze lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top