nlc.hu
Sztárok

Ördög Nóra első esküvői ruhája

Emlékszel még? Akár egy mesebeli hercegnő, olyan volt Ördög Nóra első esküvői ruhája

Mesés volt Ördög Nóra 2008-as első esküvője, ahová a műsorvezető libegővel érkezett.

2008 augusztusában járunk. Ördög Nóra egy nagyszabású esküvőn kimondta az igent első férjének, Rubin Kristófnak, akivel akkor már hét éve voltak együtt. „Az 1001 éj mesebeli ruhája! Az évtized esküvője!” – harsogták akkor a címlapok. A Best magazin pedig exkluzívan tudósított a csodálatos az eseményről. „A boldogító igen káprázatos helyen, a János-hegyi kilátónál mondták ki. Nóra libegővel érkezett az esküvő helyszínére, ahol 150 barát, családtag és kolléga előtt tettek egymásnak fogadalmat a szerelmével” – írta akkor a Best magazin, aminek beszámolójából az is kiderült, hogy a csodás ruhát Náray Tamás tervezte. 

Ördög Nóra első esküvője a Best magazin címlapján

Ördög Nóra első esküvője a Best magazin címlapján

A műsorvezető úgy festett, akár egy hindu hercegnő az Ezeregyéjszaka meséiből, az azóta íróként is sikeres Náray Tamásnak pedig pontosan ez volt a célja. Lakodalmat az ifjú pár nem tartott. A szertartás után szendvicsek és italok várták a vendégeket. Az est folyamán csak egy szűk körű bulit tartottak, egy Budapesthez közeli étteremben.

Ördög Nóra első esküvője a Best magazinban

Ördög Nóra első esküvője a Best magazinban

A házasság azonban csak négy hónapig tartott. Nóra nem sűrűn beszél az első frigyről, nemrég azonban az Így lettem című YouTube-műsorban kivételt tett. Ahogyan mi is beszámoltunk róla, a TV2 műsorvezetőjének eső házasságában soha nem merült fel a gyermekvállalás. „Ez nyilván nem véletlen. Abban a kapcsolatban az az ösztön, az az érzés nem kapcsolt be.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top