nlc.hu
Sztárok

Charlie Sheen hat éve nem ivott alkoholt

Charle Sheen a lánya miatt tette le az alkoholt

Charlie Sheen az évtizedek alatt rengeteg mennyiségű alkoholt és kábítószert fogyasztott, azonban tisztán emlékszik a pillanatra, amikor úgy döntött, hogy végleg hátat fordít káros szenvedélyének.

Charlie Sheen, a Két pasi meg egy kicsi sztárjának önpusztítása még a nyolcvanas, kilencvenes években kezdődött, amikor a nyilvánosság számára is egyértelművé vált, hogy a színész komoly kábítószer-, illetve alkoholproblémákkal küzd. Sokan szinte csodának tartják, hogy ennyi méreg elfogyasztása után még mindig életben van, na meg persze azt is, hogy a családja még mindig szóba áll vele, hiszen az alkoholfüggőségét még a felelőtlen szexuális élete is tetőzte. 

Charlie hat évvel ezelőtt vonult vissza a rivaldafényből és nagyjából ugyanennyi ideje is tiszta. A színész a People-nek elárulta, hogy mi is késztette arra valójában, hogy végre letegye az alkoholt és életmódot váltson. Elmondása szerint jelenleg nagyon következetes életmódot folytat és a két 14 éves fiának nevelésére összpontosít. Egy korábbi házasságából azonban két lánya is született, a 19 éves Sam és a 18 éves Lola, akiknek nevelését volt feleségével, Denise Richardsszal osztja meg.

A színész pedig a mai napig emlékszik arra a pillanatra, ami arra késztette, hogy lemondjon káros szenvedélyeiről.

Még 2017 környékén imádott reggelente meginni „pár korty” alkoholt, sőt, a reggeli kávéjától sem sajnálta a szeszt, azonban az egyik reggel kicsit másként indult.

Charlie Sheen

Ezért tette le az alkoholt Charlie Sheen (Fotó: Getty Images)

„Egyik reggel elfelejtettem, hogy a lányomnak volt egy találkozója, amire megígértem, hogy elviszem, de aznap már ittam párat” – meséli. 

Hozzátette, miszerint kénytelen volt felhívnia az egyik barátját, hogy elvigye őket, a hátsó ülésen pedig azon agyalt, hogy a lánya vajon mit gondolhat róla. 

Hazaértem, és ezen gondolkoztam a nap hátralévő részében. Másnap reggel pedig abbahagytam.

A színész mára már teljesen más életét él, egykori énjéről pedig így nyilatkozott:

„Ez valami idegen verzió volt önmagamról.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top