nlc.hu
Sztárok

Sztárbox 2023

Ifj. Schobert Norbi és barátnője így bújtak össze a Sztárboxon

Farkas Petrával egyre több nyilvános eseményen jelennek meg együtt.

A hétvégi Sztárboxon a Schobert család is feltűnt, méghozzá azért, hogy a barátjuknak, Rácz Jenőnek drukkoljanak, aki végül alulmaradt a Molnár Áronnal való összecsapás során. Ifj. Schobert Norbi a barátnőjével, Farkas Petrával együtt drukkolt a ring mellől. A fiatal sztár korábban a Hot! magazinnak adott interjújában mesélt szerelméről, akit szerinte a sors szánt neki.

„A mostani párommal még gyerekként találkoztam: elkértem a telefonszámát, egy trambulinparkba akartam elhívni. A találkozás nem jött össze, több évre megszakadt a kapcsolat, de a sors úgy akarta, hogy újra egymásra találjunk. Nemrég egy osztálykirándulásom helyszínére érkezett a tánccsapatával; neki hamarabb leesett a tantusz, hogy ki vagyok, de utána nekem is felcsillant a szemem. Ezt követően elhívtam Petrát randizni, és rájöttünk, mennyire passzolunk egymáshoz. Ő komoly versenytáncos, így a mozgás szeretete és a kitartás közös vonás bennünk. Biztos vagyok benne, hogy a találkozásunk sorsszerű, vagy ahogy anyukám mondja: »véletlenek nincsenek. Minden okkal történik!«” nyilatkozta Norbi a lapnak. 

Ifj. Schobert Norbi

Ifj. Schobert Norbi. (Fotó: Trenka Attila)

Bár csak pár hónapja vannak együtt, egyre komolyabb a kapcsolatuk: együtt tervezik a jövőt, sőt, hamarosan a lánykérésre is sor kerülhet.

Íme pár friss fotó a szerelmesekről, illetve a Schobert családról

Ifj. Schobert Norbi
Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top