A #Bochkorban a hitelesség volt téma. A vendégek között ült Wossala Rozina is, aki szerint egy sztárnak csak olyan reklámban szabadna szerepelnie, amivel tud azonosulni. Mint elmondta, több olyan megkeresést is kapott, melyek egyáltalán nem álltak közel a személyiségéhez, így visszautasította őket.
„Engem megkeresnek nagyon sokan. Amiben nem hiszek, amit nem ennék meg, nem használnék, nem ülnék bele, azt megköszönöm, de nem kérem” – mesélte Rozina, majd egy kollégája, Rácz Jenő került szóba, aki az egyik gyorsétteremlánchoz adta a nevét. Bochkor Gábor erre felvetette, hogy a séf korábban egy áruházlánc pultjában is feltűnt, ahogy húst árul. Rozina kissé kiakadt, amikor Jenőt meglátta ebben a szerepben.
„Az, hogy ilyen középmagas minőségű húsokat érintetlenül árul, az egy dolog. Na de az, hogy a buciból készít ropogós elemeket? Nekem ez átment minden határon, nagyon kiborultam” – részletezte Rozina az ATV műsorában, melyet a story.hu szemlézett.
Kiderült, mi kerül Rozina ünnepi asztalára
Wossala Rozina elárulta, hogy ő bizony vegyesen csinálja, mert van olyan karácsonyi fogás, aminek az elkészítésébe inkább bele sem vág. „Van, amit magam készítek, és van, amit még én sem merek bevállalni, ilyen például a halászlé. Én a szegedi halászlét szeretem, amit passzírozni kell és csak frissen igazán jó. Ezt sosem vállalom, hanem rendelem” – mondta a Blikknek. Idén már november közepén leadta a rendelését egy fővárosi halászcsárdában.