nlc.hu
Sztárok
Szabó András Csuti és Bius évfordulója

Szabó András Csutit megható szavakkal köszöntötte szerelme az évfordulójukon

Az üzletember nem is lehetne boldogabb.

Szabó András Csuti rögös utat tett meg, amióta elváltak Kulcsár Edinával. Sokáig tartott, míg feldolgozta, hogy nem csak szétmentek gyermekei anyjával, de az egykori szépségkirálynő szinte azonnal bejelentette, hogy ismét rátalált a szerelem. 

Szabó András Csuti és Sudár Bianka

Fotó: Birton Szabolcs

Ugyan az üzletembernek is voltak próbálkozásai, majd’ egy évbe telt, mire megtalálta a hozzá illő lányt. Tavaly ilyenkor még nagyon finoman mesélt arról, belépett valaki az életébe, majd hetekkel később boldogan mutatta meg a nagy világnak szerelmét, Sudár Biankát

Biankával azóta tombol köztük a szerelem, amiről rengetegszer tettek tanúbizonyságot. „Ő azt a fajta boldogságot hozza az életembe, amire minden férfinek szüksége van. Sok áldozatot hozott azért, hogy boldogok lehessünk. Elköltözött otthonról, abból a városból és megyéből, ahol neki komfortos volt. A fiatal kora ellenére rendkívül éretten gondolkodik, érettebb, mint a nála 5-10 évvel idősebb nők jelentős százaléka. Csodálatos társam az életben. Több és komplexebb vagyok az által, hogy jelen van az életemben. Azokon a napokon, amikor nincsenek velem a gyerekeim, ő jelenti nekem a boldogságot” – áradozott korábban az üzletember az nlc-nek. 

Most Bianka osztotta meg Instagram-oldalán boldogságát, miszerint első évfordulójukat ünneplik. „Pontosan 1 évvel ezelőtt készült az első közös képünk. A legboldogabb év veled Szerelmem” – olvasható Bius bejegyzésében, melyhez Csuti annyit kommentált: „Köszönöm, hogy vagy nekem! Szeretlek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top