nlc.hu
Sztárok

A Kanapéhuszárok véleménye Tóth Gabi külsejéről

Nem kímélték Tóth Gabi kinézetét a Kanapéhuszárok

A Sztárban Sztár leszek! többi zsűritagját sem hagyták szó nélkül, sőt a LEGO-építőket és a celeb bokszolókat sem.

Már az első képkockától alaposan kielemezték a Kanapéhuszárok a TV2-n látható tehetségkutató zsűrijét. “Láttam a Tóth Gabi bugyiját, úgyhogy halál izgatott vagyok” – kezdte Zsuzsa enervált hangon, míg Bruckné ájuldozott az “extravagáns szerkótól”.

Bruckné Zsuzsa asszonynak és férjének, Lajosnak megvan a véleménye minden műsorról - Fotó: Sajtóklub

Bruckné Zsuzsa asszonynak és férjének, Lajosnak megvan a véleménye minden műsorról – Fotó: Sajtóklub

“Hát gyerekek, ez a zsűri egy sz@r. A Majka egyedül jó. Ja nem, amúgy Joci még jófej. Akkor igazából csak a lányokat utálom” – mondta nevetve Kitty, akihez hasonlóan az osztálytársak sem mentek el szó nélkül a zsűri mellett. “Annyira nem lehet komolyan venni. Ilyen alpári poénokat dobálnak egymásnak a műsor alatt. Annyira nem értem, így nincs meg a komolysága annak, hogy élő show” – tették hozzá a legfiatalabbak.

Az iráni testvérpár, Alya és Jusuf viszont azon vitáztak össze, hogy könnyebb-e utánozni valakit, mint szimplán előadni egy dalát. 

A Kanapéhuszárok 4. részében az is kiderült, hogy a tévénézőknek mi a véleménye Tóth Gabi könnyeiről, Caramelék produkciója ugyanis megríkatta az énekesnőt. Mivel nem tudták értelmezni Tóth Gabi reakcióját, felmerült Tímeában annak a lehetősége is, hogy az énekesnő csak azért könnyezik, mert véletlen belenyúlt a saját szemébe. Míg egy másik Kanapéhuszár szerint Tóth Gabinak „az a legnagyobb produkciója, amikor sírva fakad“.

Mindemellett az RTL LEGO® Masters című műsorba és a Sztárboxba is belenéztek a tévénézők. Az előbbi kapcsán az egyik Kanapéhuszár a Dávid szobor intim testrészét építtetné meg a versenyzőkkel, míg az utóbbi műsor láttán, volt olyan “megmondóember”, aki kimondottan megijedt Molnár Áron elszántságától.

Legutóbb Demcsák Zsuzsa dekoltázsa verte ki a biztosítékot a tévénézők körében. A Kanapéhuszárok hölgy tagjai nem nézték jó szemmel a műsorvezető kihívó ruháját a Farm VIP első adásában, valamint a magasságát is kritizálták, a férfi nézőknek azonban bejött a látványos öltözék.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top