nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa dekoltázsa volt a téma a Kanapéhuszárokban

Demcsák Zsuzsa dekoltázsa kiverte a biztosítékot a kanapéhuszárok körében

Míg a férfi nézőknek bejött a látványos ruha, addig a nők szerint túl sokat mutatott a műsorvezető.

A Kanapéhuszárok hölgy tagjai nem nézték jó szemmel Demcsák Zsuzsa kihívó ruháját a Farm VIP első adásában, de a magasságát is kritizálták. Ám akadt olyan tévénéző, aki kifejezetten szemrevalónak találta a műsorvezetőt.

Demcsák Zsuzsa

A nők túl merésznek vélték Demcsák Zsuzsa ruháját – Fotó: Sajtószoba

Megosztotta a kanapéhuszárokat a Farm VIP műsorvezetőjének az öltözéke. A Kanapéhuszárok hölgy tagjai ugyanis kifejezetten soknak ítélték a mély dekoltázsú ruhát, amely szerintük nem illik a műsorvezetéshez. „Ekkora dekoltázzsal csak operabálba vagy estélyre megyünk” – fakadt ki Bruckné, akinek a férje nem osztotta a véleményét. „Tudja, hogy mi kell a férfiaknak” – jegyezte meg Lajos. 

Egy másik tévénézős társaságban – Lajoshoz hasonlóan – József is megjegyezte: ha lehetne, ő bizony Demcsák Zsuzsát választaná. „A hóna aljáig érnél Demcsák Zsuzsának, mert két méter magas nő. Én azt mondom, hogy nem is olyan jó nő” – replikázott a jó barátja, Zsuzsa.

A napokban amúgy kiderült, mivel foglalkozik a műsorvezető vőlegénye. A negyvenes éveiben járó Ferencet – akit Demcsák már a közösségi oldalán is megmutatott – roppant intelligens és tanult emberként írják le az ismerősei, aki sok mindenről tud beszélgetni a menyasszonyával. A Farm VIP háziasszonya a válása után egy ideig nem kereste a szerelmet, majd a semmiből feltűnt Ferenc, aki állítólag teljesen elvarázsolta. A férfi felsőfokú tanulmányait egy nívós amerikai egyetemen végezte, később pedig, egészen 2015-ig egy férfiaknak szóló magazin nemzetközi igazgatója volt. Az általa alapított cég kommunikációval, számítógépes animációval és rendezvényszervezéssel foglalkozik, méghozzá Magyarországon, sőt, Szingapúrban is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top