nlc.hu
Sztárok

Horváth Gréta az iskolai bántásokról

Horváth Grétát kalácsképűnek csúfolták az iskolában: „Az akkori bántás még a mai napig él bennem”

Mély nyomokat hagytak benne a gimis testszégyenítések.

Meglepő titkot osztott meg Horváth Gréta. Kiderült, az influenszert tinédzser korában folyamatosan csúfolták az iskolatársai – írja a Bors. Ma már büszke a külsejére, de – mint mondja – az akkori beszólások beégtek, és szerinte sok-sok év után is küzd azokkal az ember.

Horváth Gréta,

Horváth Gréta nem felejti a tinédzserkori sérelmeket – Forrás: TV2 / Mokka – videó

“A napokban egy gimis osztálytársammal beszélgettem, akivel szóba jöttek a gimis évek nehézségei. Sok év telt el azóta, de az akkori bántás, testszégyenítés még a mai napig él benne. Sokszor fel sem fogják a gyerekek, vagy a felnőttek, hogy egy “ártatlannak” tűnő beszólással még sok sok év után is küzd az ember, aki kapja. (…) Én sokszor kaptam meg azt, hogy “kalácsképű” – idézte fel Horváth Gréta a közösségi oldalán.

“Ezen már nem kell szoronganom, felnőttem és elégedett vagyok magammal, maximálisan. Viszont emlékszem! Én nem felejtek…”  – fűzte hozzá az influenszer, aki a posztjában arra buzdítja az embereket, hogy senki ne tegyen megjegyzéseket másokra. 

Horváth Gréta mögött amúgy hosszú út áll: leadott több mint 30 kilót, de nemcsak a külseje változott, hanem ő maga is. Egy – pár nappal ezelőtti – interjúban beszélt arról, hogy új nő lett, aki bátran vállalja a gondolatait, az érzéseit, és aki szereti magát. Ezt pedig egy szexi fehérneműs fotózással ünnepelte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top