nlc.hu
Sztárok

A Kanapéhuszárok véleménye Rácz Jenő Sztárbox-döntőjéről

Rácz Jenő kapott hideget-meleget a Kanapéhuszároktól

Molnár Áron és Rácz Jenő mérkőzése megosztotta a tévénézőket. Köztük olyan is akadt, akinek a sztárséf most lett igazán szimpatikus.

Már a ringbe lépés előtt letették a voksukat a Kanapéhuszárok Molnár Áron vagy Rácz Jenő mellett. Míg előbbi elszántsága megdöbbentett egyeseket, addig a sztárséf hozzáállása többekből szimpátiát váltott ki.

Kanapéhuszárok

A Kanapéhuszárok egyik társasága: Ibolya, Alexandra és Kata – Forrás: RTL / Kanapéhuszárok

“Látom rajta a magabiztosságot, az önbizalmat” – kezdte Zsuzsanna asszony a színészt látva, akihez hasonlóan az osztálytársakból álló tévénézőkör elszántnak titulálta a színészt. “Látszik rajta, hogy el van szánva… Kicsit idegesítő” – jegyezték meg.

Ibolya, Alexandra és Kata (anya, lánya és a barátnőjük) társasága egyöntetűen Rácz Jenőnek szurkolt. “Nyerni akaró, maximalista, de milyen jól összehozta magát! Nem olyan utálatosan adja elő magát, mint a Konyhafőnökben” – ecsetelte a társaság, míg az iráni testvérpár közül Alya mindvégig Molnár Áronnak drukkolt. “Nekem annyira nem szimpi ez a séf amúgy. Nagyon elhiszi magáról” – jelentette a Kanapéhuszár. 

A tévénézők Tóth Gabi merész ruhája mellett sem mentek el szó nélkül. Már az első képkockától alaposan kielemezték a TV2-n látható tehetségkutató zsűrijét. “Láttam a Tóth Gabi bugyiját, úgyhogy halál izgatott vagyok” – kezdte Zsuzsa enervált hangon, míg Bruckné Zsuzsa asszony ájuldozott az “extravagáns szerkótól”.

Mindemellett az RTL Lego Masters című műsorba is belenéztek a tévénézők, melynek kapcsán az egyik Kanapéhuszár azzal poénkodott, hogy a Dávid szobor intim testrészét építtetné meg a versenyzőkkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top