nlc.hu
Sztárok

Gáspár Győző és Tóth Gabi egy képen

Közös fotót posztolt Gáspár Győző és Tóth Gabi

A két híresség egy elegáns étteremben tűnt fel.

Közös rendezvényen járt Gáspár Győző és Tóth Gabi. A showman egy fotót is közzétett a találkozásról. Mindkét énekes öltözékén a piros és a fekete szín dominált, Győző további fotóin pedig a családja szettjeit is szemügyre vehetjük. „Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában, nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csoda nélkül élni” – írta többek között a képek mellé az édesapa. 

Gáspár Győzőt és családját még a 2000-es évek elején ismerte meg az ország, amikor ők elsőként kamerákat engedtek az otthonukba. Az elmúlt években több tévéműsorban is szerepeltek, ám az előadó nemrég úgy nyilatkozott, hogy számára elég volt a celebeskedésből.

„Több mint egy éve már annak, hogy úgy döntöttem, megpróbálok úgy élni, hogy a celebkedés és a szórakoztatás mellett komolyabb ügyekkel is foglalkozhassak. Elkezdtem közügyekkel, társadalmi kérdésekkel is foglalkozni, miközben folyamatosan tanulom azt, hogy hogyan is működik az ország, a közigazgatás, a közpolitika és mindazok a közös dolgok, amelyek meghatározzák az életünket. Ez egyben egy értékrend, egy világnézet felvállalása is. Ugyanolyan alapjog, mint bármelyik másik, és ami kijár minden állampolgárnak Magyarországon – azaz nekem is. Ebből adódóan előre vissza kell utasítanom minden rossz szándékú híradást és médiamegjelenést, amelynek csakis az a célja, hogy engem és a felvállalt politikai közösségemet járassa le” – írta Győzike augusztusban egy Instagram-bejegyzésben.

Gáspár Győző (Győzike)

Gáspár Győző (Győzike) (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top