nlc.hu
Sztárok

Shane Tusup kiakadt

Shane Tusup szinte személyes sértésnek veszi, amiért Diósdon csőtörés miatt nincs víz

Pedig a probléma nem csak a sztáredzőt és kedvesét érinti.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, három település is víz nélkül maradhat egy érdi csőtörés miatt, egészen karácsonyig. A lakosságot most takarékoskodásra kérik. Érd polgármestere szerint úgy lehet kivédeni a vízhiányt, ha mindenki a negyedére csökkenti átlagos vízhasználatát. Pár nappal ezelőtt egy 600 milliméter átmérőjű nyomócső tört el. Éppen az, ami Csepelről vezeti át az ivóvizet az érdi tárolómedencékbe. 

Ezekből a medencékből szivattyúzzák tovább Érd parkvárosi részeibe: Törökbálint nagy részére és Diósd egy részére a vizet. Mivel a 600-as vezetéket csak speciális anyagokkal, idomokkal lehet javítani, azokat külföldről kellett megrendelni és csak pénteken (december 22-én) érkeznek meg, utána lehet majd megjavítani a vezetéket. Amíg az eltört csövet nem sikerül megjavítani, egy sokkal kisebb vezetéken keresztül fogják ellátni az érintett területeket vízzel, így kevesebb víz kerül a ciszternába.

Ez a probléma nagyban érinti az éppen boldogságban lubickoló Shane Tusupot és várandós menyasszonyát, Nagy Viktória Zoét, ugyanis Diósdon laknak. A sztáredző nem volt valami megértő a baleset kapcsán, sőt egyenesen felháborodott a szerinte nem túl jó intézkedések miatt.

Shane Tusup

Fotó: Instagram

Kedves Diósd, lássuk, jól értem-e… Tehát azt várjátok, hogy a terhes menyasszonyom legkorábban szombatig víz és működő WC nélkül maradjon… Boldog karácsonyt!

– fakadt ki 24 óráig elérhető Instagram-történetében az edző. 

Shane egyébként november elején jegyezte el kedvesét, majd alig két héttel később azt is bejelentették, Viktória első közös gyermekükkel várandós. 

„Nem terveztük ilyen hamar, ugyanakkor a leggyönyörűbb ajándék, amit kaphattunk Vikivel, az az, hogy gyermekünk lesz. Mindketten egykék vagyunk, mindkettőnknek nagyon fontos a szülőkkel való hármas egységünk, amilyen most már nekünk is lesz” – mondta a gyermekáldásról Shane. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top