nlc.hu
Sztárok

Bódy Sylvi és a szörfözés

Bódy Sylvi szörfözés közben szenvedett komoly balesetet

Képet is mutatott a sebéről.

Bódi Sylvi 15 évvel ezelőtt ezelőtt járt először Balin, ahol szinte azonnal beleszeretett a szörfözésbe. Mint korábban mondta, ez a sport sokat segített neki abban, hogy legyőzze a félelmeit.

Bódy Sylvi

Fotó: RTL

 „Azt vettem észre huszonéves koromban, hogy van egy pár félelmem. Az egyik a tériszony volt, a magasságtól való félelem. Ezt úgy győztem le, hogy elkezdtem bungee jumpingolni, ejtőernyőzni és szembenézni ezzel a félelemmel. A másik pedig a fulladástól való félelem volt. Átgondoltam, hol a legnagyobb az esélye, hogy ezt kipróbáljam. Gondolkodtam, hogy vagy búvárkodni kellene, vagy szörfözni. Akkor már wakeboardoztam, snowboardoztam, és ezért úgy gondoltam, a szörf közelebb áll hozzám” – mesélte korábban Sylvi, aki nem egyszer került már veszélyes helyzetbe, miközben a hullámokon lovagolt. 

A szenvedélyéről idén sem mondott le, már Balin van, ám ezúttal nem csak saját szórakozásból, úgy döntött a szörf iránti imádatát másoknak is szeretné átadni. Nem biztos, hogy éppen ezzel a fotóval hozta meg követői kedvét a sporthoz. Az egykori szépségkirálynőt kedvenc deszkáján érte baleset, melynek során lehorzsolódott az egész könyöke. 

Megérkeztem a Mentawai-szigetekre. Meg is volt az első szörf. A szörf táboromban van még pár hely, ha valakinek megjött a kedve” – írta a véres fotók mellé Sylvi, aki a fájdalom ellenére is mosolyog. 

A modell bejegyzését ITT tudod megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top