nlc.hu
Sztárok

Tini korunk szerelmei: Bon Jovi

Jon Bon Jovi, az amerikai rocker, aki még Vilmos herceget is megénekeltette

Jon Bon Jovi tinédzserkorunk nagy szerelme volt. Mivel a dalaira a mai napig óriásit tudunk bulizni, kíváncsiak voltunk, mi van vele 2023-ban.

Bár manapság inkább a fiáról, Jake Bongioviról cikkeznek (nem véletlenül: a helyes srác Millie Bobby Brown vőlegénye), Jon Bon Jovi sem tűnt el a térképről. Sőt, idén egy vadiúj karácsonyi dallal jelentkezett az együttesével, jövőre turnézni indulnak, a Grammy hetén pedig a MusiCares nonprofit egyesület az Év embere díjával tünteti ki őt. Jon Bon Jovi 61 évesen is olyan fokon pörög, hogy Jake és Millie nem is akarják, hogy fellépjen az esküvőjükön, mert, ahogy a színésznő mondta, „muszáj szünetet tartania”.

Ez persze teljesen jogos: Jon Bon Jovi 1984 óta folyamatosan dolgozik – ez év januárjában adta ki ugyanis az első lemezét a Bon Jovival. Az alábbi galériában megnéztük, honnan hova jutott a rocksztár, hogy festett a kezdetekkor, és hogy néz ki manapság.

Jon Bon Jovi
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top