nlc.hu
Sztárok

Brasch Bence magánélete

Brasch Bence vallomása: „Nem nagyon van magánéletem”

A 32 éves színész tesz ellene, hogy ne legyen boldogtalan.

Brasch Bence a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában magabiztosságról, egyedüllétről, és karrierről is beszélt. Mint kiderült, a színész szerint a magabiztosságának alapja a felkészültség, melyre nagy hangsúlyt fektet. 

„Nagyon sokat dolgozom, a boksz óta se volt szabadnapom, de valahogy ez már beállt az életemben, hogy így van” – magyarázta. Arra is választ adott, hogy van-e magánélete. „Nem nagyon van, próbálok magamnak csipegetni” – ecsetelte Brasch Bence. Azt is hozzátette, hogy szeret egyedül lenni, sőt, olykor egy adott útvonalat is így tesz meg, mert így jobban megy a gondolkodás.

„Próbálok erre vigyázni tudatosan. Nem szeretnék kiégni, és nem akarok konstans boldogtalan ember lenni. Nyilván senki nem akar, de talán lehet ellene tenni. Nem vagyok boldogtalan. Mindig igyekszem örülni azoknak, amik vannak, mert hajlamos vagyok arra, hogyha valami nem tetszik vagy bánt, abba beroskadok. No-no, Bence, ez egy badarság, van annyi dolog, amitől boldog lehetsz” – nyilatkozta a híresség.

Brasch Bence

Brasch Bence (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top