nlc.hu
Sztárok

Brasch Bence sérülései a Sztárbox alatt

Brasch Bence súlyos sérüléseket szenvedett a Sztárboxban

Többször kellett kórházba mennie.

A Sztárbox szuperdöntőjében Árpa Attila és Brasch Bence csapott össze. A mérkőzés azonban hamar véget ért: a 20 évvel fiatalabb színész – aki már évek óta bokszol – már a második negyedben kiütötte az 52 éves színész-producert, ezzel pedig Bence lett a Sztárbox férfi nehézsúlyának győztese

Brasch Bence

Fotó: Trenka Attila

Bár többen nem titkolták, súlyos sérüléseket szenvedtek a mérkőzéseken, például Rácz Jenőnek eltört az arccsontja, Istenes Bence pedig az edzésekről jelentkezett be többször is vérző arccal, a színész sose mutatta ki fájdalmait. 

Most azonban Lakatos Levente YouTube-műsorában elárulta, ő sem úszta ám meg sérülések nélkül: „A legtöbb ember viszont csak a végeredményt látja – szerintem azok is, akik a következő Sztárboxban szerepelnek majd –, de azt a nyolc hónapot, egy évet nem, hogy mennyi mindent kell csinálni addig, mennyi mindent bele kell tenni, meg milyen sérülésekkel jár… Nekem is voltak brutál cuccok, csak én nem raktam ki, mert nem akartam ezzel haknizni. Többször volt, hogy eléggé beverték az orrom a felkészülés alatt. Vérzett, valószínű mikrotörések is lettek. Volt, hogy nem kaptam levegőt a jobb orrlyukamon már egy hete, mire mondtam, hogy akkor elmegyek, megnézetem, biztos adnak majd valamilyen orrspray-t, amitől lemegy a duzzanat. Kiderült, hogy egy vérrög lett a jobb orrlyukamban, úgyhogy egyből fel is vágta a doktornő, leszívta egy tűvel, majd feltamponálta az egész orromat a torkomig. Közölte, hogy bent kell maradni három napra a kórházban, mire mondtam, hogy ’doktornő, reggel próbám van! – magyarázta a színész, aki rossz döntése miatt később ismét visszakerült a kórházba. – Bementem maszkban, ami tiszta vér volt, hiszen feküdnöm kellett volna. Ebből az következett, hogy újra kellett tamponálni, mert újra kijött a vérrög. Ilyenkor nem is tudsz aludni, mert nem kapsz levegőt. Tehát csak ilyen egyperces alvások voltak három napig, mert arra ébredtem, hogy meg fogok fulladni.”

Hozzátette, mindezek ellenére bíztatja azokat, akik kiszeretnék próbálni ezt a sportágat, viszont ne csak a fényűzést lássák benne. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top