nlc.hu
Sztárok

Brasch Bence a Sztárboxról

Pszichológus is segítette Brasch Bence felkészülését a bokszmérkőzésekre

A színész úgy érezte, hogy vannak olyan múltbeli történések az életében, amelyeket szeretne egy szakember segítségével oldani.

Elképesztő bravúrt vitt véghez Brasch Bence, aki amellett, hogy hétről hétre ringbe lépett a Sztárbox-ban, estéről estére színpadra lépett a színházban is. Több, mint tíz darabban szerepelt, miközben naponta több órát edzett és készült a mérkőzésekre. A színész számtalan praktikát bevetett a győzelem érdekében.

Brasch Bence

Fotó: Trenka Attila

Járok pszichológushoz is, minden rendben van, olyannyira, hogy mondta is, hogy lassan kávézhatnék is helyette, mert nincs rá szükségem. Én viszont úgy éreztem, hogy vannak olyan dolgok, amelyekről beszélni szeretnék

 – mondta a győzelme után nem sokkal a Sláger Kultban Brasch Bence, aki elképesztően fegyelmezett hónapokat tudhat maga mögött.

A felkészülés alatt nem ittam alkoholt és igyekeztem odafigyelni, hogy milyen ételt viszek be. Tudatosan figyeltem a kajára, másképp viselkedik a test, meghálálja ezt. Emellett igyekeztem mindig 7 órát aludni. Az alatt nagyon necces volt minden, olyankor volt, hogy rámtört a szédülés – árulta el a színész, aki 2024-re is tele van tervekkel. – Szeretném megtartani a formám és a boksszal is továbbmenni. Durva év jön, új bemutató, edzés gőzerővel és forgatni is fogok.”

A teljes beszélgetés ITT visszahallgatható. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top