nlc.hu
Sztárok

Brasch Bence ennyit keresett az Operettben

Brasch Bence elárulta, mennyiért játszott az Operettben

A színházat választotta az éneklés helyett.

Brasch Bence a Beköltözve Hajdú Péterhez című beszélgetős műsorban lesz látható ma este. Az adás beharangozói már napvilágot láttak, az egyik ilyenből derült ki például az is, miért hagyta abba az éneklést a Csillag születikben feltűnt előadó. Bár állítása szerint anyagilag ez eleinte nem volt túl jó döntés, mégis örül, hogy végül ezt az utat választotta.

„Ötezer forintokért játszottam az Operettben: ilyen zászlótartás, egy mondat, meg részeg katona smárol a prostituálttal jelenetek. Akkor egy fellépés nem emlékszem, mennyi volt, ilyen száz- és kétszázezer forint közötti összeg volt szerintem egy félórás. Abból rengeteget kellett lemondani. Voltak hónapok, hogy 25-30 fellépésem volt” – mondta el a színész a műsorban.

Brasch Bence

Brasch Bence (Fotó: Trenka Attila)

Már szingli

A Sztárbox tavalyi bajnoka 2022-ban eljegyezte Márkus Luca színésznőt. Bár nagy volt a szerelem, a pár végül a szakítás mellett döntött

„Rájöttem, hogy szükségem van az egyedüllétre is, és arra vágyom, hogy a majdani párkapcsolatomban ne essek vissza a társfüggőségbe, hanem meg tudjon maradni az autonóm lényem, amit én is szeretnék majd a másik félnek megadni. Ez az évem a munkáról szól, sok színházi előadással, nyáron forgatásokkal és reményeim szerint sok bokszmeccsel tarkítva, de ha mindeközben megismerek valakit, aki fontossá válik, nem fogok ellenállni” – nyilatkozta korábban a kipattintott testű Bence a Meglepetés magazinnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top