nlc.hu
Család

Brasch Bence már nincs együtt a menyasszonyával

Brasch Bence újra szingli

A híresség elszólta magát a magánéletével kapcsolatban.

Brasch Bence ritkán látható a magazinok címlapján, nem szívesen oszt meg információkat a szerelmi életével kapcsolatban. Az nem volt titok, hogy a Csillag születik egykori felfedezettje és a Sztárbox tavaly bajnoka 2022-ban eljegyezte Márkus Luca színésznőt, akivel együtt játszanak a Vígszínházban, ám ennél több részlet nem látott napvilágot a kapcsolatukat illetően. Mostanáig. Bence a Meglepetés Magazin interjújában ugyanis elszólta magát. 

„Korábban kapcsolatfüggő voltam. És ezt nemcsak a párkapcsolatokra, hanem a barátságokra is értem. Nekem egyszerűen mindig kellett lennem valakivel. Állandóan kerestem a társaságot ahhoz, hogy jól érezzem magam. Néhány hete, szilveszterkor azonban ez megváltozott. Miután lejátszottam két előadást, hazamentem a lakásomba, kibontottam egyedül egy üveg pezsgőt, azt iszogattam, és közben végiggondoltam az elmúlt egy évet. Engem is meglepett, ez mennyire jólesett, mint ahogyan az is, hogy az egyedüllétben kezdenek kialakulni a saját kis szertartásaim, napi rutinjaim, és ezek szintén segítik a belső békémet” – nyilatkozta a színész, aki úgy érzi, hogy itt az ideje annak, hogy élvezze az egyedüllétet. 

Brasch Bence

Brasch Bence (Fotó: Trenka Attila)

„Rájöttem, hogy szükségem van az egyedüllétre is, és arra vágyom, hogy a majdani párkapcsolatomban ne essek vissza a társfüggőségbe, hanem meg tudjon maradni az autonóm lényem, amit én is szeretnék majd a másik félnek megadni. Ez az évem a munkáról szól, sok színházi előadással, nyáron forgatásokkal és reményeim szerint sok bokszmeccsel tarkítva, de ha mindeközben megismerek valakit, aki fontossá válik, nem fogok ellenállni. Most jól vagyok, kiegyensúlyozott. Csak hozzá vagyok szokva, hogy az ördög mindig akkor kopogtat, amikor minden rendben. Vagy nem is kopogtat, hanem egyenesen rám rúgja az ajtót” – tette hozzá Brasch Bence.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top