nlc.hu
Sztárok

A Csillag születik sztár, Brasch Bence 30 éves

Brasch Bence ma 30 éves – kamasz volt, amikor megismertük

A Csillag Születik második évadában tűnt fel Brasch Bence, akinek tényleg sikerült megalapozni a jövőjét a műsorban. A ma harmincéves sztár erről is mesélt.

Ma a Reggeliben köszöntötték Brasch Bencét, akit a 2009-es Csillag Születikben ismert meg az ország, amikor Máté Péter Most élsz című dalát adta elő. Az akkor 18 éves fiú a tinilányok nagy kedvence lett.

A Csillag születik 2 tehetségkutató elődöntőseiről készült régi műtermi képen Brasch Bence (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nánási Pál) 

A Csillag születik 2 tehetségkutató elődöntőseiről készült régi műtermi képen Brasch Bence (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nánási Pál) 

Noha énekesként versenyzett, és később az Év felfedezettje díjat is ebben a kategóriában kapta meg, hamar átnyergelt a színházra és a Budapesti Operettszínház növendéke volt, majd a Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanult. Azóta számos szerepet kapott, és élvezi a szakmáját, jelenleg éppen a Kabaré című előadást próbálja, mint mondja, harmadszorra kezdtek ebbe a produkcióba bele, mert a járvány eddig minden tervet felülírt. 

Brasch Bence ma 30 éves

Brasch Bence ma 30 éves

„Én már mindent csak akkor hiszek el, ha meghajoltam és tapsolnak. Ha csinálom, élem, és próbálok, de hinni csak akkor hiszek el bármit, ha megtörténik. (…) Megkaptam a második oltást, és vigyázok Az a baj, hogy picit meg is szoktam, hogy otthon vagyok, tulajdonképpen nagypapisodtam egy picit ebben, nem rohantam ki a teraszra sörözni egyet.”

A színész a magánéletéről szűkszavúan nyilatkozott, és annyit árult el, hogy rendben van és boldog a párjával.

A ma harmincéves Brasch Bencét tortával köszöntötték a stúdióban: 

Nosztalgiáznál? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top