nlc.hu
Sztárok

Így néz ki Noah Hathaway a Végtelen történet sztárja

Így néz ki ma a Végtelen történet Atrejuja, akibe minden lány szerelmes volt

A Végtelen történet sokunk kedvence volt gyerekként, nézd meg, hogyan változott azóta a főszereplőt alakító Noah Hathaway.

Ha a ’80-as években voltál gyerek, akkor biztosan te is legalább ezerszer láttad a Végtelen történetet. Michael Ende fantasy világának filmadaptációja 1984-ben jelent meg, magyar szinkronnal azonban csak 1986. december 18-án mutatták be, akkor viszont akkora sikerrel, hogy egy egész generáció meghatározó kedvencévé vált.  

Atreju

Neked is ő volt a kedvenced? (Fotó: IMDb)

A történet szerint Bastian rábukkan egy érdekes könyvre, melynek szereplője Atreju, akinek az a feladata, hogy megtalálja a császárnő számára a fantáziátlanság és reménytelen álmodozás elleni gyógyírt. A karaktert alakító Noah Hathaway 13 éves volt, amikor megkapta a szerepet, és rögtön tinibálvány lett belőle, lányszobák ezrei voltak a poszterével kidekorálva. Népszerűségét az is növelte, hogy ő maga – akárcsak a karaktere – vadóc tini volt, a legtöbb filmben látható jenleletet kaszkadőr nélkül vette fel.

Atreju

Atreju, tinilányok szerelme és fiúk bálványa (Fotó: IMDb)

1986-ban egy időre búcsút mondott a színészetnek, legközelebb 1994-ben állt megint kamera elé, hogy aztán ismét eltűnjön. Ebben az időben tetoválóművészként dolgozott, és azt mondja, a Végtelen történet sikerét itt is látta. Volt olyan, hogy három hét alatt tizenöt különböző idevágó grafikát kellett emberek bőrére felvarrnia. Nem mellesleg az ő bőrét is több motívum díszíti, valószínűleg elmennél mellette ma az utcán.

Hathaway 2012 óta újra aktív, de az esetek többségében inkább csak mellékszerepekben tűnik fel. Cserébe nagyon népszerű a képregényfesztiválokon, ahová gyakran hívják meg fanstasy múltja miatt.

Az ötvenes éveit taposó színész imád motorversenyezni, emellett a harcművészetek szerelmese. Fekete öves tangszudóban és sótókan karateban, emellett amerikai kenpót is tanult az évek során. A magánéletéről sokat nem tudni, egy biztos csak, barátnőjével már jó ideje együtt vannak, és rengeteg közös képet posztolnak az Instagramra.

Hathaway már régen nem az a jóképű tinifiú, aki egykor volt. A külseje sokkal inkább egy punk-rock együttes tagját sejteti, egyedül a tekintete nem változott semmit az évek során.

Noah Hathaway

Noah Hathaway 2022-ben. Felismernéd? (Fotó: Profimedia)

Forrás: 1, 2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top