nlc.hu
Sztárok

Maksa Zoltán a Szerencsekerékben

Maksa Zoltán több, mint 7 milliót nyert a Szerencsekerékben – elárulta a humorista, mire költi

Vetélkedőben kapott lehetőséget, hogy milliókat zsebeljen be.

Legendás humorista tűnt fel a Szerencsekerék legutóbbi adásában: Maksa Zoltán volt az egyik játékos. A 61 éves híresség összesen 7 millió 415 ezer forintot nyert a tévés vetélkedőben.

Maksa Zoltán,

Maksa Zoltán komoly nyereményre tett szert a Szerencsekerékben – Forrás: TV2 / Szerencsekerék – videó

Maksa miután megfejtette az utolsó feladványt, 6 millió 915 ezer forint ütötte a markát. A műsorvezető, Kasza Tibi kérdésére elárulta, hogy érzi most magát. „Teljesen eufóriás hangulatban vagyok gyakorlatilag. Nem volt még ilyen az életemben soha, hogy ilyesmit nyertem. (…) Nagyon-nagyon szép és nagyon örülök neki” – vallotta be.

Ezután Kasza Tibi azt firtatta, hogy mit kezd a komoly nyereménnyel a Karinthy-gyűrűs magyar humorista. „Van-e helye ennek a csodálatos, óriási összegnek” – kérdezte tőle. Kiderült, Maksa Zoltán a lánya egyetemi tanulmányait és a saját alapítványát is segíti majd az összeggel.

„Több minden van. Az én drága lányom jövőre külföldre készül egyetemista körülnézésre, hogy merrefelé tud menni. Valószínűleg ott is lesz helye. Van egy alapítványom, valószínűleg ott is lesz helye” – sorolta a humorista, aki ezt követően még újabb 500 ezer forinttal gazdagodott, így összesen 7 millió 415 ezer forinttal távozott a Szerencsekerékből.

Maksa Zoltán korábban bevallotta, hogy élete legnagyobb ajándéka és boldogsága a két lánya, de csak ritkán látja őket: „Szanaszét van mindenki, ez az én nagy tragédiám”. A kisebbik lánya, a 18 éves Boglárka Kaposváron, míg a nagyobbik, Tímea – akinek már van egy kisfia – Mexikóban él,  vele nagyon ritkán találkozik, ahogy az unokájával is, akit eddig csupán kétszer látott élőben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top