nlc.hu
Sztárok

Szakítottak Monique Covet-vel

A felnőttfilmes Monique Covet 7 éves kapcsolata bánta, hogy ismét forgatott: „Azt mondta, a történtek után jobb, ha külön utakon folytatjuk”

A dél-szicíliai férfinek már nem fért bele, hogy egy film erejéig visszatért a kamerák elé.

Újra forgatott Monique Covet, ezért a párja szakított vele. Az egykori felnőttfilmes sztár sokáig tiszteletben tartotta a dél-szicíliai kedvese kérését, miszerint ne szerepeljen olyan filmekben, ahol más férfiakkal van együtt, ám nemrég kapott egy olyan lehetőséget, amelyre nem tudott nemet mondani – írja a Blikk.

Monique Covet

Szakított az olasz párja Monique Covet-vel ľ Forrás: Instagram / monique_covet_official

Megkeresett egy nagyon híres producer, hogy szerepeljek egy filmben, aminek a főszerepét konkrétan rám írta. Nagyon tetszett a koncepció és a történet is, hiszen lehetőséget kaptam, hogy ténylegesen színészkedjek” – árulta el a bulvárlapnak Monique Covet, aki emiatt magára maradt.

A párom azt mondta, a történtek után jobb, ha külön utakon folytatjuk, amit el is fogadtam, így hivatalosan már nem vagyunk együtt” – vallotta be az egykori filmcsillag, aki arról is mesélt a Blikknek, hogy már a kezdetektől viharos volt a románcuk.

A kapcsolatunk elején szerettem volna közös gyereket, ezért jó darabig nem szedtem a fogamzásgátlót, így hamar teherbe is estem. Hatalmas veszekedés lett a dologból, a párom nem akart gyermeket, ezért végül elvetettem a magzatot” – magyarázta Covet, akinek az is fájt, hogy a kedvese az esküvőre sem volt hajlandó.

Az egykori felnőttfilmes amúgy már egy ideje szexuálterapeutaként dolgozik: elsősorban online cseten keresztül foglalkozik a páciensekkel angol és olasz nyelven.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top