nlc.hu
Sztárok

Ivancsics Ilona fogyása

10 kilót fogyott Ivancsics Ilona, csak úgy ragyog a 63 éves színésznő

Stresszevés miatt jöttek rá a pluszkilók.

Nagyon nehéz időszakot tudhat maga mögött Ivancsics Ilona, de most újra ragyog és jól érzi magát a bőrében, immár 10 kilóval könnyebben. Pár hónappal ezelőtt elhatározta, hogy fogyni fog, mert besokallt a pluszkilóktól.

Ivancsics Ilona

Ivancsics Ilona 10 kilóval kevesebben – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Stresszevő vagyok, és valóban egy nehéz időszakon vagyok túl. Az estéim arról szóltak, hogy zabálás, zabálás, zabálás, és láthatatlan módon feljöttek rám azok a bizonyos kilók. (…) Amikor előadás előtt próbáltam felhúzni a cipzáromat, és nem jött rám a ruha, azt mondtam, most ezt befejezzük!” – árulta el a Mokkában a Szomszédok című sorozat Vágási Jutkája, aki a fogyása titkáról is beszélt.

Ivancsics Ilona

Ivancsics Ilona a fogyás előtt és után – Forrás: TV2 /  Mokka – videó

Döntés is kellett, akaraterő is kellett hozzá, meg én azért kutakodtam is hozzá, mert én mindig is mozogtam, vagy egészségesen táplálkoztam, de mégis jöttek fel a fölösleges kilók, ezért egy rásegítést kerestem hozzá az online platformokon. Mivel én ökonagykövet vagyok és szerettem volna minél természetesebb módon megszabadulni a pluszkilóktól, találtam egy olyan gyógynövényalapú lehetőséget, amivel vidáman sikerült lefogynom” – mesélte.

Mint mondja, nem éhezik, inkább odafigyel a táplálkozására, és nincsenek már esti zabálások. „Nem volt önuralmam, nem tudtam ezeket a zabálásokat elhagyni, de ennek a gyógynövényi alapanyagnak olyan összetevője van, ami felelős azért, hogy ezt a farkasétvágyat kontrollálja” – részletezte Ivancsics Ilona, aki edzőterembe is jár, kirándulni is szeret.

Arról is beszélt a színésznő, hogy az teszi boldoggá, ha egyensúlyban van az élete, a munka és a magánélet: „Hál’ Istenek, a tavalyi évben azért dolgoztam is elég sokat, kicsi előadásokat sikerült létrehoznom. A magánéletemben is igazából nyugalom van, rend van. És most azt gondolom, a külsőm is olyan, hogy jól érezhetem magam a bőrömben.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top