nlc.hu
Sztárok

Alakul a szerelem a TV2 két sztárja között

Összejött a Sztárban Sztár leszek! felfedezettje és a Power of Love Imije, a 15 év korkülönbség sem zavarja őket

Egymásra talált a TV2 két sztárja.

Összejött Bányai Noémi, a Sztárban Sztár leszek! felfedezettje és a Power of Love 38 éves sztárja, Khalid-Bethlen Ibrahim Imreírja a Ripost. A fiatal énekesnő korábban azt nyilatkozta, hogy nem nagyon keresgél kapcsolatot, sem szerelmet, de úgy tűnik, nem kellett sokáig várnia.

Power of Love Imi, Bányai Noémi,

Alakul a szerelem a Power of Love Imije és a Sztárban Sztár leszek![sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"] felfedezettje, Bányai Noémi között – Fotók: Sajtószoba

Imivel már egy ideje ismerjük egymást, de a Sztárban Sztár leszek! döntője után együtt buliztunk, utána kezdtünk el többet beszélgetni. Nyilván nem csak barátok vagyunk, ez annál több” – árulta el a bulvárlapnak Bányai Noémi, aki nem akarja elsietni a dolgot.

Köztünk én vagyok az, aki inkább próbál egy kicsit ésszel gondolkozni, mintsem hogy hirtelen belevágjunk valami nagyon komolyba” – nyilatkozta az énekesnő, hozzátéve: nem téma köztük a 15 év korkülönbség.

Én is elég éretten gondolkozom, neki pedig van egy örök gyerek énje. Persze van egy nagyon férfias oldala is, egy igazi úriember, így minden megtalálható benne, ami számomra fontos. Ő az a típusú férfi, akire vágyom” – vallotta be Noémi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top