nlc.hu
Sztárok

Szakított Bányai Noémi és Khalid-Bethlen Ibrahim Imre

3 hónap után máris szakított a TV2 sztárpárja, Bányai Noémi és Power of Love Imi

A Valentin-nap után különváltak az útjaik.

Szakított Bányai Noémi, a Sztárban Sztár leszek! felfedezettje és a Power of Love 38 éves sztárja, Khalid-Bethlen Ibrahim Imre – írja a Ripost. A Valentin-napot még együtt töltötték, utána azonban elváltak az útjaik. Kiderült, nem a korkülönbség játszott közre a szakításukban – a félig szír származású Imi ugyanis 15 évvel idősebb -, hanem az élet elsodorta őket egymás mellől.

Khalid-Bethlen Ibrahim Imre és Bányai Noémi már nem alkot egy párt - Forrás: (b): TV2 / Power of Love - videó // (j): TV2 / Mokka - videó

Khalid-Bethlen Ibrahim Imre és Bányai Noémi már nem alkot egy párt – Forrás: (b): TV2 / Power of Love – videó // (j): TV2 / Mokka – videó

Sajnos elváltak útjaink, mert Imi márciusban elköltözik az országból a munkája miatt, ami már mindkettőnk számára túl nagy távolság lenne” – magyarázta Noémi. A fiatal énekes elárulta, közösen döntöttek a szakítás mellett, sőt ő egyáltalán nem szeretné Imit akadályozni a karrierjében.

A Sztárban Sztár leszek! tehetsége arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy csak pozitívan tud visszatekinteni az elmúlt három hónapra, amit együtt töltöttek.

A korkülönbség amúgy egyáltalán nem volt köztük téma. “Én elég éretten gondolkozom, neki pedig van egy örök gyerek énje. Persze van egy nagyon férfias oldala is, egy igazi úriember, így minden megtalálható benne, ami számomra fontos. Ő az a típusú férfi, akire vágyom”nyilatkozta még januárban Noémi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top