nlc.hu
Sztárok

Power of Love Imréjének szíriai kálváriája

Elrabolták és ki akarták végezni a Power of Love Imréjét

Megjárta a poklot a 38 éves férfi.

A Power of Love-ban szerelmet kereső Imre (Khalid-Bethlen Ibrahim Imre) rémisztő perceket élt át háborús tudósítóként – írja a Ripost. A félig szír származású férfi 2011 előtt Franciaországban élt, felszolgálóként dolgozott és politikatudomány szakra jelentkezett, amikor kitört a polgárháború, azonnal hazautazott, ám elfajultak a dolgok: nem sokkal később hadifogságba került, és majdnem kivégezték.

Power of Love Imre

Veszélyes helyzetbe került a Power of Love Imréje – Fotó: Sajtószoba

Kimentem Szíriába csatlakozni a felkeléshez és közvetíteni az eseményeket. (…) 4-5 hónap alatt a felkelők első sorában találtam magamat, és emiatt rövid időn belül ki is figyeltek, és fél év után be is zsákoltak. Amikor elraboltak, akkor 2 hónap után azért engedtek szabadon, mert európai állampolgár voltam, és el akarták kerülni a diplomáciai feszültséget” – mesélte a bulvárlapnak Imre, aki most politikai karrierről álmodik.

A társkereső műsorban amúgy rendkívül magabiztosnak, amolyan sármőr típusnak tűnik a férfi. Korábban már elárulta, hogy a gazdasági birodalma és politikai karrierje építése közben milyen nőre vágyik: leginkább a bababőrű, babaarcú, nagy szemű, értelmiségi, stabil egzisztenciával rendelkező, fiatal lányok jönnek be neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top